Personeelsuitje bij de Tuinderij

Personeelsuitje bij de Tuinderij

De personeelsuitjes bij de Tuinderij zijn uniek, hilarisch en geschikt voor ieder gezelschap. De Tuinderij is gelegen aan de rand van het Westland en grenzend aan het Midden-Delfland. Dit betekent een oase van rust met een geweldige plek aan het water voor uw bedrijfsuitje. Door de diversiteit aan verschillende activiteiten zit er altijd wat leuks tussen voor uw personeelsuitje. Kies bijvoorbeeld voor uw personeelsuitje voor hilarische activiteiten in de (verwarmde) activiteitenkas, ga op pad met een VW Kever voor een puzzeltocht of ga de strijd aan met collega’s tijdens een Pub-Quiz onder leiding van een echte quizmaster.

Contact opnemen

De Tuinderij

Activiteiten in de buitenlucht

Bij de Tuinderij heeft u keuze uit een ruim en gevarieerd aanbod van verschillende binnen- en buitenactiviteiten voor uw personeelsuitje. Deze activiteiten zijn te boeken voor zowel kleine als grote gezelschappen. Ga met het personeel op pad door het Westland of Midden-Delfland met een oude Solex of juist met een elektrische aangedreven E-kickbike step. Of vaar een rondje met een authentieke ‘Westlander’ door de mooie omgeving van het Westland of Midden-Delfland onder het genot van een hapje en een drankje. Voor grote gezelschappen kunnen deze verschillende activiteiten gecombineerd worden waardoor iedereen een unieke middag beleefd met het personeelsuitje!

Borrel en buffet

Unieke buiten activiteiten voor een personeelsfeest

Boek uw personeelsfeest

Contact opnemen

Activiteiten in de kas

Naast de activiteiten in de buitenlucht zijn er ook verschillende activiteiten op de locatie voor het personeelsuitje. Deze activiteiten zijn geschikt van jong tot oud en hilariteit staat centraal. De activiteiten zijn het hele jaar rond te boeken. In de zomer is het een aangename temperatuur in de kas en in de winter wordt de kachel aangezet zodat het ook dan goed uit te houden is. De hilarische activiteiten bestaan onder andere uit een te gekke WC-Potten-Race, levensecht Mollen Meppen, Levend Tafelvoetbal en Levend Vier op ’n rij. Stuk voor stuk zijn deze activiteiten goed te doen voor een gevarieerd gezelschap.

Contact opnemen

Boek uw personeelsuitje

Informeer naar de mogelijkheden en reserveer nu uw unieke personeelsuitje bij De Tuinderij. We staan u graag te woord met informatie. We denken met u mee en stellen een volledig op maat gemaakt personeelsuitje samen op basis van uw wensen, zodat iedereen een fantastische dag beleeft. Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Nu boeken