Bedrijfsuitjes

Uniek bedrijfsuitje bij De Tuinderij

Op zoek naar een uniek bedrijfsuitje? Stap bij ons op de Solex, een stoere elektrisch aangedreven step (Big Daddy) of in een nostalgische VW Kever! Daarnaast bieden we allerlei hilarische activiteiten aan in de kas. Scheur bijvoorbeeld met een scootmobiel 'Plankgas door de Kas', leg een parcours af met onze wc-pot-race (Je Kan De Pot Op) of toon uw voetbaltalenten tijdens het 'Levend Tafelvoetbal'. Bovenstaande activiteiten zijn slechts een greep uit het assortiment, klik op onderstaande link voor een totaaloverzicht.

Borrel en/of buffet

De locatie is ingericht met 5 gezellige huiskamers, in stijl van de jaren '60. Voor jong & oud geeft dit gelijk een gevoel van thuiskomen (of bij opa & oma op de koffie). Al deze huiskamers hebben een andere grootte, waarbij we aan de hand van het aantal personen bekijken wat het meest geschikt is. Tijdens het lopend (lunch)buffet heeft uw gezelschap dus een eigen zaal met aansluitend terras, waar men met goed weer kan genieten van de rust. Daarnaast bieden we nog de mogelijkheid om onbeperkt gebruik te maken van onze spelen op 'De Wurft'. We noemen onze locatie ook wel een 'Oud Hollands/Westlands museum', waar men op het gemak rond kan struinen.

Bekijk onze activiteiten

Informeer naar onze bedrijfsuitjes!

Neem contact met ons op!

Bedrijfsuitjes in elke regio

De Tuinderij is gespecialiseerd in het organiseren van hilarische en originele bedrijfsuitjes voor kleine- en grote organisaties. De Tuinderij ligt aan de rand van het Westland. Centraal gelegen tussen de steden Rotterdam en Den Haag is de locatie goed bereikbaar.

Bedrijfsuitje organiseren? Bezoek De Tuinderij!

Bedrijven uit de volgende steden lieten een bedrijfsuitje organiseren bij De Tuinderij: Amsterdam, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rotterdam, Scheveningen, Utrecht, Wassenaar en Zoetermeer. Een bedrijfsuitje bij De Tuinderij is hét alternatief voor een bedrijfsuitje op het strand of in de stad.