Bedrijfsfeest

Bedrijfsfeest bij De Tuinderij

Aan de rand van de Gemeente Westland, midden in de polder & langs het water, vind u een oase van rust. Centraal gelegen tussen de steden Rotterdam en Den Haag, is dit een unieke locatie voor uw bedrijfsfeest (groot & klein).

Een jubileumfeest, jaarlijks bedrijfsfeest, kerstborrel etc. kunnen wij geheel op maat verzorgen. Op basis van het aantal personen en de wensen bekijken we welk van onze 5 huiskamers het meeste schikt. Na het ontvangst gaat het activiteitenprogramma van start, waar we vele unieke mogelijkheden voor bieden. Voor zowel een actief als een passief programma bent u bij ons aan het juiste adres, alles op 1 locatie. Scootmobiel-race, WC-potten-race, Sumoworstelen, Levend Tafelvoetbal zijn slechts voorbeelden van wat hier in de kas te beleven is, hilariteit gegarandeerd! De outdooractiviteiten zijn leuke alternatieven voor een onvergetelijke dag. Neem bijvoorbeeld een nostalgische Solextour (geheel in stijl gekleed) of VW Kever Tour, oude tijden herleven!

Na de activiteiten is het tijd voor de borrel & buffet, waarbij u terugkeert in eigen huiskamer. Bij mooi weer kunt u genieten op het aansluitende terras aan het water.

Wilt u een groots feest vieren voor 500+ personen? Klik dan hier!

Bekijk de activiteiten

Zoekt u een unieke locatie voor uw bedrijfsfeest?

Neem contact met ons op!

Een groots evenement, op maat verzorgd

Onze locatie is ook in z'n geheel af te huren voor uw organisatie. We laten hierbij de locatie een totale metamorfose ondergaan. Zo kunnen we van 'De Wurft' een centraal binnenplein maken en naar huiskamer 'De Tuinderij' de spellen verplaatsen en hier een garderobe creëren... een totale switch van interieur dus.

Onze hilarische activiteiten spelen een prominente rol op uw evenement. In overleg stemmen we graag meerdere programma's samen, zodat de gasten hieruit kunnen kiezen. Voor de actievelingen zijn de hilarische activiteiten een aanrader en voor de passieveren bijvoorbeeld een workshop, Pub-Quiz of rondvaart. Rondom 'De Wurft' kunnen daarna een bar en food-kraampjes geplaatst worden. Vanaf het aanwezige podium is een speech mogelijk én kan een DJ of band de feestavond muzikaal omlijsten.

Het grote voordeel is dat een groots evenement bij ons toch knus blijft, omdat de gezellige jaren '60 stijl over de gehele locatie (tot in details) is doorgevoerd.  500+ personen zijn voor ons geen enkel probleem.

Bekijk de foto's voor een impressie