Klik hier voor info over onze aanpak & mogelijkheden m.b.t. het Coronavirus.

Kinderfeestje - Alles Kids!

Terug naar overzicht Vorige Arrangement 2 van 4 Volgende

Alles Kids - Arrangement

Met dit pakket trakteert u de kinderen op een onvergetelijke dag! In deze coronaperiode hebben we tijdelijk een speciaal Kinderfeest-arrangement in elkaar gezet, voor de leeftijd vanaf 7 jaar t/m 12 jaar.

Dit arrangement houdt het volgende in: alle kinderen worden ontvangen in onze 'Speeltuin', waar zij limonade & een zakje chips krijgen. Na zo'n 15 á 30 minuten neemt onze begeleider de kinderen mee voor de Activiteiten: WC-Pot-Race, Voetdarts & Levend Tafelvoetbal. De totale tijdsduur van dit arrangement is 1,5 uur, inclusief de tijd in de Speeltuin. Afhankelijk van de leeftijd bepalen we de tijd die zij doorbrengen in de Speeltuin t.o.v. de Activiteiten.

Aansluitend worden de kinderen getrakteerd op patat + een kroket/frikandel met limonade toe. Hiermee is het kinderfeest helemaal af!

Uiteraard houden wij ons aan de actuele richtlijnen vanuit de overheid. Dat kan bijv. zijn dat er maximaal één ouder/begeleider mee mag lopen met de groep kinderen, die samen met onze begeleider het maximum vormt van 2 volwassenen. Tijdelijk niet mogelijk t/m 20 april i.v.m. coronamaatregelen.

  • Minimum aantal = 10 kinderen.
  • Tijdsduur = 2 uur.
  • Prijs per kind = € 25,00. Prijs per kind excl. patat & snacks = € 20,00.

Stel hier uw vraag