I.v.m. het Coronavirus zijn alle reserveringen t/m 28 april 2020 gecanceld. Vragen? Bel ons gerust (ma t/m vrij 09:00 - 12:00) of stuur een e-mail.

LIVE: GREENHOUSE

ma 13 apr

LIVE: GREENHOUSE

maandag 13 april 15:00 - 18:30

GreenHouse én Fabienne Dallau. Ze zijn uiterst muzikaal, zeer ervaren, ze speelden allen in gerenommeerde bands, hebben een rijk muzikaal verleden en zijn nog lang niet uitgespeeld. Anno 2020 zijn het nog steeds echte podiumtijgers. Onderga de muzikale passie van deze vijf zeer bevlogen muzikanten en kom eens luisteren naar de grote muzikaliteit en aansprekende nummers van deze wervelende band. Muzikanten die ooit in gerenommeerde bands als Tee Set, Jupiter, bij Lee Towers en Take it Easy speelden.

Een optreden van Green House bijwonen is een groot feest van muzikale herkenning. Veelal sixties- en seventiesrepetoire met uitstapjes naar latere jaren. Met toewijding, plezier en veel enthousiasme is er gearrangeerd en geschaafd aan het repertoire van de band. Ze spelen nummers van onder meer Joe Cocker, Santana, Humble Pie, Badfinger, Jeff Healey, Foreigner, Robert Palmer, Spencer Davis en The Beatles. Ook instrumentaal zijn het professionals. Zo’n nummer als Time is Tight van Booker T & the MG’s is daar het overtuigende bewijs voor. Kom genieten van nummers zoals White Room van the Cream, Mustang Sally van onder meer Wilson Picket en tal van andere nummers.

Zangeres Fabiënne Dallau zingt weer mee met de band. Zij haalde in 2011 zelfs de halve finale van het programma Holland’s Got Talent. Fabiënne doet onder meer nummers van Tina Turner, Bonnie Raitt, Ellen Foley en Blondie.

Zie hier een sfeerimpressie of neem een kijkje op hun website

Entree: € 7,50 p.p. Kom gezellig langs! (vol = vol)