I.v.m. het Coronavirus zijn alle reserveringen t/m 28 april 2020 gecanceld. Vragen? Bel ons gerust (ma t/m vrij 09:00 - 12:00) of stuur een e-mail.

Westland - Delfland Tour

Terug naar overzicht Activiteit 1 van 3 Volgende

Pruttelen op nostalgische Solexen door De Glazen Stad & Midden-Delfland

Alle solexrijders gaan gekleed in de ‘Tand des Tijds’, dat wil zeggen: een oude lange leren jas aan en een mooie pothelm op! De tour duurt totaal 3 uur en halverwege de route zijn er 2 stops voor een consumptie. De groep rijdt geheel onder begeleiding van minimaal 2 enthousiaste begeleiders, een gezellige gastheer of gastvrouw zal voorop rijden en achteraan de groep rijdt een unieke bezemwagen met reserve-solexen voor eventuele pechgevallen.

De Solex Tours is mogelijk voor zowel kleine als grote groepen en daarmee ook erg populair met bedrijfsuitjes. Groepen < 10 personen krijgen een route mee en gaan zonder begeleiding de pad op. Iedereen dient uiterlijk een half uur voor aanvang aanwezig te zijn voor uitleg & de verkleedpartij. Consumpties onderweg zijn voor eigen rekening.

De feestkar kan erbij worden gereserveerd en biedt plaats voor 3 volwassenen die niet in staat zijn om Solex te rijden. Dit is een soort bezemwagen, maar dan uitgevoerd met een bankje achterop. Wij zorgen voor een chauffeur en tevens heeft de feestkar muziek aan boord. Kosten per rit: € 225,00 (incl. BTW).

Tijdsduur
3,5 uur (incl. 30 minuten ontvangst & verkleedpartij)
Verplichting
Rijbewijs (je moet uiteraard wel kunnen fietsen!)
Prijs
€ 36,78 p.p. (excl. BTW) € 44,50 p.p. (incl. BTW)

Foto's van Solex Tours Westland

Terug naar overzicht Activiteit 1 van 3 Volgende

Stel hier uw vraag