Terug naar overzicht Activiteit 1 van 2 Volgende

Bewonder de schitterende 'Glazen Stad'

Prachtige rondrit door het Westland en omstreken. Rij met Tante Corry, Tante Sjaan, Tante Bep, Tante Annie, Tante Greet & Tante Truus een informatieve route door de oude- en nieuwe tuinbouwgebieden van het Westland.

Tijdens de route passeert u vele kwekers van o.a. tomaten, paprika’s, chrysanten, gerbera’s & rozen. Na een leuke route door de De Lier stoppen we bij Joop Stolze Classic Cars waar de groep een bakkie kan doen en kan genieten van de collectie. Na de stop pruttelen we via Maasdijk naar Hoek van Holland waar we een stop maken op de heuvel bij de ‘Maeslantkering’. Hier heeft u een prachtig uitzicht over de poort van Europa op het gebied van scheepvaart, "De Nieuwe Waterweg". Via Monster rijden we door Naaldwijk heen en maken we een stop op het dak van de grootste bloemenveilingen ter wereld; Flora Holland. De route vervolgt zich langs Honselersdijk, door Kwintsheul, naar Wateringen. Voor onze laatste stop gaan we aan bij het unieke Puch-Museum van Leo van Kester, waar we een drankje nuttigen. Vervolgens rijden we terug naar De Tuinderij. Route is gebaseerd op 3 uur, het rijden van een eigen route is ook mogelijk. Maximaal 4 personen per Kever.

N.B. Bij een bezoek aan Joop Stolze Classic Cars wordt er € 5,00 p.p. extra berekend. Op zaterdagmiddag en zondag is het niet mogelijk om te stoppen bij Joop Stolze Classics Cars en het Puch-Museum, op deze dagen bieden wij een aangepaste "Westland Route" aan.

Prijs (incl. BTW)
€ 150,- per Kever (incl. 100 km)
Tijdsduur
3,5 uur (incl. 30 minuten uitleg)
Extra uur / km's
€ 25,00 per Kever / € 0,40 per km

Foto's van onze VW Kevers

Terug naar overzicht Activiteit 1 van 2 Volgende

Stel hier uw vraag