Follow the Duck

Terug naar overzicht Vorige Activiteit 17 van 19 Volgende

Teambuilding door samenwerking

Schaapsherder Lex Thoen heeft een bordercollie die niet met schapen wilt werken. In plaats van de hond weg te doen, zocht hij een alternatief. De uitkomst: loopeenden. Aanschouw de tactiek van de hond en de fascinerende samenwerking tussen hond en herder. De eenden worden niet opgejaagd o.i.d. maar rustig over een parcours geleid door de professionele expertise van Lex & z'n viervoeter. Deze activiteit is in Nederland niet uniek en wordt op meerdere plekken door het land uitgevoerd.

Na een korte demo gaat de hond aan de kant en vervolgens worden de groepsleden uitgenodigd om de loopeenden een parcours te laten lopen. Moeilijk is dit niet, want het zijn immers LOOPeenden, maar nemen ze ook de hindernissen? Een lange tunnel, een brug en een glijbaan met zwembad? Dit lukt alleen door een perfecte samenwerking. Deze workshop omvat teambuilding, planning, communicatie en uitvoering. U kunt kiezen voor 1 uur of 1,5 uur.

Deze activiteit is te boeken van 1 april t/m 31 oktober. Let op: is het op de dag van de reservering minder weer, adviseren wij laarzen + regenkleding + paraplu mee te nemen.

Max. aantal deelnemers
24 personen per groep
Prijs 1 uur (per groep)
€ 557,85 (excl. BTW) € 675,- (incl. BTW)
Prijs 1,5 uur (per groep)
€ 619,83 (excl. BTW) € 750,- (incl. BTW)

Foto's van Follow the Duck

Terug naar overzicht Vorige Activiteit 17 van 19 Volgende

Stel hier uw vraag