De Tuinderij

Wij beschikken over een telefoon 015 380 15 80

Touwdouwen & Zweefbal

"Een combinatie van kracht en techniek!"

Touwdouwen

Het tegenovergestelde van het Oud-Hollandse touwtrekken. Twee teams van maximaal 4 personen gaan de strijd aan door middel van een ijzeren buis ‘het touw’, tegen elkaar, naar de andere kant te ‘douwen’. Het draait niet alleen om kracht, maar ook om de tactiek die wordt gehanteerd. Deze activiteit is een genot voor het oog!

Het minimumaantal deelnemers per groep:
10 personen. (Bij kleinere groepen is de rekening voor 10 personen)

Tijdsduur:
30 minuten. (in combinatie met Zweefbal)

Zweefbal

Twee teams staan lijnrecht tegenover elkaar en hebben per team 7 flexibele ‘trechters’ waar lucht uit rond circuleert. Door deze circulatie blijven de balletjes waarmee gespeeld wordt in de lucht hangen. Deze balletjes dienen door het buigen van deze ‘trechters’ door worden gespeeld naar de andere kant en te worden verzameld in een grote opvangbak. Er worden een paar verschillende spelelementen gespeeld en uiteindelijk zal het winnende team zich onderscheiden.

Het minimumaantal deelnemers per groep:
10 personen. (Bij kleinere groepen is de rekening voor 10 personen)

Tijdsduur:
30 minuten. (in combinatie met Touwdouwen)

'Op 1 november hebben wij ons 40-jarig huwelijk bij jullie op de tuinderij gevierd. Wij krijgen nog steeds reacties van mensen, dat het zo’n geweldig feest was. Al welkom worden geheten op de parkeerplaats, iemand bij de deur, die je verder verwijst. De hele sfeer, de spelletjes, maar vooral ook over het eten, krijgen we heel veel positieve reacties. Men vond het ook heerlijk, dat er geen harde muziek was en men rustig kon praten. Wij hebben een fantastisch feest gehad. Heel veel dank aan jullie medewerkers, die mee dachten, mee leefden en ons een onvergetelijke avond hebben bezorgd!'01/11/2014 - Hans & Anneke Keehnen - 40 jarig huwelijksfeest
Meer referenties