De Tuinderij

Wij beschikken over een telefoon 015 380 15 80

Recreatie & Feesten of Vergaderen

"Wij maken er met U één groot feest van!"

RECREATIE & FEESTEN

De Tuinderij, uniek in de regio Westland en Midden-Delfland. Hier kunt u leuke activiteiten combineren met een fantastisch feest! Denk aan het gebruik van De Wurft, vissen langs het water, gebruik van ons grasveld en rondstruinen door het museum. De hele locatie bestaat uit een museum dat vol oud-Hollandse/Westlandse relikwieën uit de jaren ’60 staat.

Van Solex tot Kreidler en van Oma’s tafelkleed tot de kolenkachel. Voor jong én oud is het gevoel van thuiskomen (of bij opa en oma op de koffie) in deze huiselijke sferen direct herkenbaar. Tijdens een middag of avond vol activiteiten kunt u genieten van verschillende mogelijkheden.

Neem contact met ons op over de vele mogelijkheden!

RECREATIE & VERGADEREN

In De Tuinderij is het mogelijk om diverse activiteiten te combineren met een (zakelijke) vergadering in jaren ’60 sfeer. Er zijn volop mogelijkheden om een dag met veel afwisselingen samen te stellen. Zo kan gebruik worden gemaakt van het terras aan het water om even tot rust te komen, maar kunt u ook het solexmuseum bezoeken of uw collega of zakenrelatie uitdagen bij één van de oud Hollandse spelletjes. Wij beschikken over 2 huiskamers met een beamer + projectiescherm, een laptop dient zelf meegenomen te worden. Voor kleine gezelschappen (<35 personen) hebben we eventueel een TV-scherm in een verrijdbare kast die in iedere huiskamer gebruikt kan worden. Tevens kan er in iedere huiskamer gebruik worden gemaakt van ons WiFi-Netwerk.

VOOR JONG & OUD

Volwassenen en kinderen kijken hun ogen uit!

Een feest bij De Tuinderij is een feest voor jong & oud. De volwassenen kunnen zich vermaken door een rondje te lopen door het museum of een spelletje doen, denk aan tafeltennis, airhockey, tafelvoetbal, darts en sjoelen op De Wurft.

Voor de kleinere kinderen hebben we sinds 2017 ‘De SpeelTuin’ gerealiseerd in de kas. Hier staat onder meer een springkussen, trampoline, bouwblokken, speelrek en voetbalveldje.

'We hebben een onvergetelijke dag gehad! Echt ontzettend leuk! We gaan het zeker rond vertellen. Bedankt nog voor de latere aanvangstijd en sorry dat we te laat terug waren door de “verzopen Solex”!'
Meer referenties