De Tuinderij

Wij beschikken over een telefoon 015 380 15 80

Al onze huiskamers

"Recreatieplein 'De Wurft' & alle huiskamers"

'De Wurft'

Activiteitenplein voor jong & oud

‘De Wurft’ is het ‘binnenplein’ waar diverse spelen staan waar gasten kosteloos gebruik van kunnen maken. Denk aan tafeltennis, darts, airhockey, tafelvoetbal, en sjoelen. Niet alleen leuk voor de kinderen, maar natuurlijk ook voor volwassenen. Tevens is hier onze Unieke ijswagen te vinden die geboekt kan worden, bijvoorbeeld als alternatief van een ‘dessertbuffet’. Een echte aanrader!

‘De Wurft’ is gesplitst in een ruimte waar de spelen staan én een ruimte die aangelegen is voor het ontvangst van groepen en/of een borrel na.

Let op: Het activiteitenplein van De Wurft is altijd vrij toegankelijk voor alle aanwezige groepen/partijen.

'De Tuinderij'

De grootste huiskamer met groot terras aan het water

Huiskamer ‘De Tuinderij’ is met een capaciteit van ± 350 gasten de grootste ruimte in jaren ’60 stijl. Met mooi weer kan men plaats nemen op het grote terras aan het water waar men kan genieten van de stilte en de rust. De opstelling van de huiskamer qua grootte en indeling is bij ieder feestje anders, wij hebben hiervoor de ervaring naar aanleiding van uw wensen. D.m.v. kamerschermen kunnen wij gemakkelijk de ruimte verkleinen zodat u met een kleiner gezelschap ook gezellig bij elkaar zit. De huiskamer beschikt over een beamer + scherm, audioapparatuur & draadloze microfoon.

Vanaf de huiskamer & het terras heeft u prima zicht op het springkussen waar uw (klein)kinderen zich uitstekend vermaken.

'Venlokas'

Prachtig uitzicht over de weilanden

Sinds 2012 is de ‘Venlokas’ in gebruik en geschikt voor gezelschappen t/m ± 80 gasten. Uitgerust met 2 overkappingen kunt u buiten in alle rust genieten van het uitzicht over de polders van het Midden-Delfland. Tevens zijn dit ook de ruimtes voor een eventuele BBQ of rookruimte.

Met een mix van zit- en statafels is deze ‘huiskamer’ voor jong en oud perfect geschikt, denk aan bijvoorbeeld familie-uitjes of verjaardagen. Vanuit deze huiskamer heeft u zicht op ‘De Wurft’ (zie onderaan deze pagina) waarop zich diverse spelletjes bevinden. Denk hierbij aan tafeltennis, darts, sjoelen, tafelvoetbal & biljart.

'De Eenruiter'

Ideale huiskamer voor kleinere gezelschappen

‘De Eenruiter’ heeft, net zoals Platglas, een oppervlakte van 50 m2 en biedt ruimte voor maximaal 45 zitplaatsen. Bij lekker weer kan men op eigen terras plaatsnemen of recreëren op het aanliggende grasveld.

Vanaf de huiskamer & het terras heeft u prima zicht op het springkussen waar uw (klein)kinderen zich uitstekend vermaken.

’De Eenruiter’ & ‘Platglas’ zijn te combineren voor één gezelschap.

'Platglas'

Onder ouderwets platglas!

‘Platglas’ is een begrip in het Westland en werd vroeger gebruikt om groenten onder te telen. De naam verwijst naar een oergezellige en knusse huiskamer van opa en oma. Platglas heeft dezelfde grootte als De Eenruiter, met ook een eigen terras. Tevens heeft men zicht over de activiteiten in de kas.

Vanaf de huiskamer & het terras heeft u prima zicht op het springkussen waar uw (klein)kinderen zich uitstekend vermaken.

’De Eenruiter’ & ‘Platglas’ zijn te combineren voor één gezelschap.

'De Breedkapper'

Multifunctionele ruimte

‘De Breedkapper’ is na de aanbouw in 2014 in het leven geroepen en wordt ook wel het ‘Kromme Jongens Museum’ genoemd. Voor de niet-Westlanders zijn de ‘Kromme Jongens’ een onbekend iets, wat hier in het Westland juist een begrip is. De Kromme Jongens (letterlijk: afgekeurde, kromme, komkommers) is een Westlandse band die van 1988 t/m 1998 grote bekendheid creëerde in deze regio, met eigen muziek die gaat over het Westland & het tuindersleven.

De huiskamer is ingericht met tafels & stoelen voor 30 personen met zitplaatsen & 60 personen (staan/zitten). Deze huiskamer is multifunctioneel te gebruiken, voor zowel buffetten, borrelarrangementen, vergaderingen & presentaties. Audioapparatuur & een beamer + scherm is in deze huiskamer aanwezig en te gebruiken.

'We hebben een onvergetelijke dag gehad! Echt ontzettend leuk! We gaan het zeker rond vertellen. Bedankt nog voor de latere aanvangstijd en sorry dat we te laat terug waren door de “verzopen Solex”!'
Meer referenties