De Tuinderij

Wij beschikken over een telefoon 015 380 15 80

Werken bij

"Een gewoon unieke bijbaan"

Werken bij De Tuinderij

Wij zijn regelmatig op zoek naar spontane, enthousiaste en hardwerkende jongens en meiden vanaf 16 jaar die ons team kunnen versterken.

Voor zowel in de catering, het begeleiden van de activiteiten en het rijden van de solextours werken wij op ‘oproepbasis’.

Open sollicitaties zijn altijd welkom en kunnen gericht worden aan planning@detuinderij.nl (acquisitie wordt niet op prijs gesteld)

'Wij willen jullie bedanken voor de zeer geslaagde Sarah feestavond in de Venlokas. Zondag en ook vandaag hebben we nog een keer vele reacties gekregen van onze gasten dat ze genoten hadden en een top avond hebben gehad. Het was goed verzorgd en erg gezellig voor iedereen. Ook het terug in de tijd huiskamer effect was voor de meeste een leuke verrassing als feestlocatie. Het feest was van begin af aan in goede sfeer en ook de activiteit levend tafelvoetbal was een leuke break en aansluitend swingen op de dansvloer. Naast de gezelligheid in de Venlokas werd er ook gebruikt gemaakt van de tafeltennis en airhockey. Voor ieder wat wils en daardoor was het top! Ruud en team heel erg bedankt voor al jullie inzet en goede verloop van het programma.'09/07/2016 - Annemiek, Anja & Lia - 3 x 50e verjaardag
Meer referenties