De Tuinderij

Wij beschikken over een telefoon 015 380 15 80

Over ons

"Wie heeft u aan de lijn?"

Gewoon. Uniek.

De Tuinderij is in 2004 begonnen als Solex Tours Westland. Vanaf dit moment worden er solextours georganiseerd door Westland en Midden-Delfland. Vanwege de groeiende populariteit werd er in april 2010 gereden vanaf een nieuwe, grotere locatie waarbij ook het aanbod met meer activiteiten werd uitgebreid en de gelegenheid werd geboden om een hapje en drankje te blijven nuttigen.

Vandaag de dag beschikken we over 5 huiskamers in jaren 60/70 stijl, een binnenplein met tal van oude brommers en bezienswaardigheden en daarbij unieke, hilarische binnen- en buitenactiviteiten waarmee we iedereen, van jong tot oud, een onvergetelijke dag bezorgen! Kijk voor een volledig overzicht van ons aanbod ook is bij activiteiten en feestlocatie.

We stellen ons graag aan u voor:

v.l.n.r. Dieke Kester, Ivo van der Knaap, Rick van Mil, Jessica van der Wilk, Ruud van Mil.

'Wat hebben we genoten en wat zijn we in de watten gelegd. Alles tot in de puntjes verzorgd en alles kon en was mogelijk. Wat de bediening betreft, ook helemaal super. Als ik wat aan ze vroeg was het meteen van, dat regelen we voor je, helemaal geen probleem en hup dan rende ze alweer. Zo leuk. Alle gasten waren ook dik tevreden. We hebben alleen maar positieve geluiden gehoord. Al met al hebben we een top avond gehad. We kijken terug op een zeer geslaagde avond. Super bedankt, zeker voor herhaling vatbaar. '30/05/2015 - Marien & José Lagerwerf - 25 jarig huwelijksfeest
Meer referenties