De Tuinderij

Wij beschikken over een telefoon 015 380 15 80

Nieuws

"Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen van De Tuinderij!"

De Tuinderij bij Boer Zoekt Vrouw!

Boer David ontmoet Mara’s vriendinnen in De Tuinderij. In november werden we door de ouders van Mara benaderd of de ontmoeting van boer David met haar vriendinnen bij De Tuinderij gefilmd kon worden. De ’s-Gravenzandse familie had mede voorkeur voor De Tuinderij omdat de huisstijl zo past bij het programma én er daarnaast de wens was dat er een hilarische activiteit met elkaar werd gedaan om elkaar beter te leren kennen.

Natuurlijk waren wij direct enthousiast dat zij ons hier voor hadden benaderd dus maakten we een afspraak.

In december kwam de filmploeg van de KRO naar De Tuinderij toe. Toen de beste plek was gevonden om te gaan draaien gingen ze van start. Eerst gingen Mara en haar vriendinnen om de tafel om bij te kletsen over de voortgang, waarna later David erbij aan schoof en kennis maakte met de andere dames.

Na deze kennismaking was het tijd voor de activiteit, waar niemand nog van af wist. Boer David, Mara en haar vriendinnen werden verrast met ‘Je Kan De Pot Op’, een race op levensechte WC-potten over een parcours in de kas. Er werd veel gelachen en iedereen deed fanatiek mee. De beelden die zondagavond te zien waren in de slotaflevering van Boer Zoekt Vrouw zeggen genoeg.

Zie hier de aflevering.

De Tuinderij zet stevige schouders onder Westland Sport

Met trots kunnen we u mededelen dat wij voor minimaal drie jaar hoofdsponsor zijn van Westland Sport. De samenwerking sluit goed aan bij onze visie dat sport en plezier een ideale combinatie zijn. Naast de ondersteuning van het Westlands Elftal en de betaald voetbalclubs (Sparta Rotterdam, Excelsior Rotterdam en VVV Venlo) die bij ons langs zijn geweest, vinden wij het belangrijk om het Westland ook op sportieve wijze te promoten. Westland Sport verschijnt vanaf nu twee keer per maand in ‘Tuinderij kleuren’ in alle Westlandse huishoudens en sportkantines.

De Tuinderij sponsor 'Varend Corso'

Met trots kunnen wij mededelen dat wij sinds 2016 sponsor zijn geworden van dit schitterende 3-daagse evenement. Al jaren vaart het Varend Corso langs onze locatie en nu zijn wij voor de komende 3 jaar als sponsor hieraan verbonden.

Het thema van dit jaar is ‘Beeldschoon’ en er wordt aandacht besteedt aan het 40-jarig jubileum van Sesamstraat. Zie HIER het persbericht van de startbijeenkomst van donderdag 11 februari 2016.

Sparta Rotterdam bij De Tuinderij

Teamuitje na succesvolle seizoen (04-05-2016)

De selectie en staf van Sparta Rotterdam waren woensdag 4 mei 2016 te gast bij ons in De Tuinderij. We hebben hun, net als in 2013, een teamuitje aangeboden als afsluiting van hun succesvolle seizoen met promotie naar de Eredivisie. Rond 13.30 uur arriveerden de heren en werden ontvangen met een bakkie en een gebakkie. Daarna gingen zij de volgende activiteiten doen; Je Kan De Pot Op, Plankgas door de Kas, Levend Tafelvoetbal, Sumo-Worstelen & Touwdouwen. Het ging er fanatiek aan toe en de spelers waren enthousiast over de activiteiten!

Na de activiteiten werd de groep ontvangen in één van de huiskamers voor het buffet. Naast het uitje werd er ook een contract ondertekend, want op zaterdag 9 juli speelt het Westlands Elftal (waar De Tuinderij hoofdsponsor van is) namelijk een wedstrijd tegen Sparta Rotterdam.

Excelsior Rotterdam bij De Tuinderij

Donderdag 24 maart 2016 waren de selectie & staf van Excelsior Rotterdam te gast voor een teamuitje. De club werd uitgenodigd om met het eerste elftal en bijbehorende staf een leuke en actieve middag te beleven en aansluitend te blijven eten. De link werd onder meer gelegd omdat De Tuinderij hoofdsponsor is van het Westlands Elftal en zij op 4 juli 2015 een oefenwedstrijd speelden tegen Excelsior Rotterdam. Om 14.00 uur arriveerde de groep voor een ‘bakkie & gebakkie’ en gingen daarna allerlei hilarische activiteiten doen, waaronder Plankgas door de Kas, Levend Tafelvoetbal, Touwdouwen, Zweefbal én de nieuwste activiteit Je Kan De Pot Op. Het ging er fanatiek aan toe en de sfeer was erg goed. Naderhand werd er in één van de huiskamers een buffet verzorgd voor de heren.

VVV-Venlo bij De Tuinderij

Teamuitje tijdens trainingskamp (17-07-2015)

Na de wedstrijd tegen het Westlands Elftal werd de selectie & staf uitgenodigd voor een teamuitje bij De Tuinderij.

Eerst werden de Limburgers rondgeleid op de Solex door ons schitterende gebied, waarbij de heren daarna warm werden ontvangen in een van onze huiskamers voor het buffet. We hopen dat deze voorbereiding de oefenwedstrijd ten goede komt tegen Feyenoord.

Zo te zien hebben de heren genoten!

Hoofdsponsor 'Westlands Elftal'

Voor 5 jaar verbonden aan regionaal topteam (sinds 2015)

In de eerst komende wedstrijd van het Westlands Elftal kunt u de spelers bewonderen in een geheel nieuwe outfit, want wij zijn met ‘De Tuinderij’ de nieuwe hoofdsponsor geworden van het Westlands Elftal.

Het Westlands Elftal, bestaande uit de beste Westlandse voetballers van alle clubs uit Westland & Midden-Delfland, zal de komende 5 jaar deze tenues dragen.

Op zaterdag 4 juli 2015 speelde het Westlands Elftal hun eerste wedstrijd tegen Excelsior Rotterdam in het nieuwe tenue, evenals op zaterdag 15 juli 2015 tegen VVV-Venlo. Dit jaar spelen zij, op zaterdag 9 juli 2016 tegen Sparta Rotterdam.

'Als je een personeelsuitje voor 50 mensen moet organiseren is dit een lastige opgaven. Het liefste ga je iets doen waar iedereen enthousiast van wordt. Maar iedereen enthousiast krijgen is een moeilijke opgaven met zoveel meningen........ We namen een risico en besloten om bij jullie te gaan solex rijden. We hebben dit lang geheim kunnen houden voor het personeel, om het echt als een verrassing te houden. Vanaf minuut 1 was iedereen gisteren laaiend enthousiast. Van jong tot oud, van wiskunde-docent of sport-docent, iedereen heeft enorm zitten genieten. Vandaag het schooljaar afgesloten wat iedereen met een glimlach afsluit. Vooral door het geweldige personeelsuitje gisteren. Ik wil jullie enorm bedanken voor alle goede zorgen qua organisatie en verzorging, iedereen vond het geweldig !!!! De lat voor volgend jaar ligt alleen wel erg hoog zo....... ;-) Bedankt!'07/07/2016 - ISW Sweelincklaan - Personeelsuitje
Meer referenties