De Tuinderij

Wij beschikken over een telefoon 015 380 15 80

Agenda

"Gezellige middagen inclusief activiteiten & muziek"

ZO 8 OKTOBER - COVER COMPANY

Rock, Disco, Funk, Pop & Glitter&Glamour uit de Seventies!

Zonder boeking vooraf bent u van harte welkom op de ‘Westlandse Middag’. Dit wordt meerdere keren per jaar georganiseerd, zie hieronder de aankondigingen. Op deze middagen kunnen diverse oud-Hollandse spelletjes worden gespeeld op De Wurft en kunt u een kijkje nemen in het museum. Op deze middagen speelt een live-band waar u aan kan sluiten.

De jaren 70 van de vorige eeuw behoren tot de meest bruisende uit de moderne popgeschiedenis. Classic Rock, Disco, Funk, Pop, Glitter&Glamour en Punk&New Wave zijn muziekstromingen die in die periode de meest schitterende muziek hebben opgeleverd. Het is muziek die nog steeds een groot publiek beroert. Deze Noord-Hollandse band Cover Company is al sinds 1985 actief en gaat met een repertoire van veertig nummers uit alle stromingen uit die periode het podium op.

Herkenbaar, dansbaar… dat is wat ze willen, met een enkele mooie ballad als rustpunt. De band richt zich met dit repertoire vooral op gelegenheden die met het thema seventies hun publiek een spetterende middag wil bezorgen. Muziek van o.a. The Stones, Led Zeppelin, ABBA, Middle of the Road, Supertramp, Bee Gees & Blondie komen voorbij. Wij hebben er zin in.. U ook? Zie HIER een sfeerimpressie van de band.

Het optreden is van 15.00 uur - 18.30 uur. Entree: € 5,00 p.p.

Oktober

LIVE: COVER COMPANY (Eerste muziekmiddag van het nieuwe seizoen!)

LIVE: COVER COMPANY (Eerste muziekmiddag van het nieuwe seizoen!)

Rock, Disco, Funk, Pop & Glitter&Glamour uit de Seventies!

Cover Company in De Tuinderij

De jaren 70 van de vorige eeuw behoren tot de meest bruisende uit de moderne popgeschiedenis. Classic Rock, Disco, Funk, Pop, Glitter&Glamour en Punk&New Wave zijn muziekstromingen die in die periode de meest schitterende muziek hebben opgeleverd. Het is muziek die nog steeds een groot publiek beroert. Deze Noord-Hollandse band Cover Company is al sinds 1985 actief en gaat met een repertoire van veertig nummers uit alle stromingen uit die periode het podium op. Herkenbaar, dansbaar… dat is wat ze willen, met een enkele mooie ballad als rustpunt. De band richt zich met dit repertoire vooral op gelegenheden die met het thema seventies hun publiek een spetterende middag wil bezorgen. Muziek van o.a. The Stones, Led Zeppelin, ABBA, Middle of the Road, Supertramp, Bee Gees & Blondie komen voorbij. Wij hebben er zin in.. U ook? Zie HIER een sfeerimpressie van de band.

Het optreden is van 15.00 uur - 18.30 uur en de entree bedraagt € 5,00 p.p.

LIVE: LEMONGRASS

LIVE: LEMONGRASS

Sixties & Seventies

Lemongrass LIVE in De Tuinderij
De band ‘Lemongrass’ bestaat zo’n 10 jaar. Het repertoire is erg breed met de specialiteit voor akoestische gitaar-muziek uit de jaren ’60 en ’70 (Beatles, Stones, Kinks, Peter Frampton, Andrew Gold, Crosby Stills Nash & Young etc). Vaak starten de optredens met wat rustiger materiaal, waarbij later het tempo behoorlijk wordt opgevoerd. Nummers waar meestal goed (dansend!) op gereageerd wordt zijn o.a. Pretty Woman (Roy Orbison), Go Your Own Way (Fleetwood Mac), Paint It Black (Rolling Stones), Crazy Little Thing Called Love (Queen), Show Me the Way (Peter Frampton), She’s Not There (Zombies), Make Me Smile (Steve Harley & Cockney Rebel), Brown Eyed Girl (Van Morisson) All My Loving (Beatles). Lemongrass speelde al 3x eerder bij ons in De Tuinderij, zie HIER een filmpje.

Verder HIER en HIER meerdere sfeerimpressies van de band.

Het optreden is van 15.00 uur tot 18.30 uur. Entree: € 5,- p.p. Kom gezellig langs!

November

LIVE: COLLECTIVE COVERBAND

LIVE: COLLECTIVE COVERBAND

Seventies & Eighties!

Collective is ontstaan uit acht muzikanten van verschillende bands uit Hoek van Holland. De bezetting van deze band betreft drummer Marie Bliek, toetsenist Ton van Leeuwen, percussionist/zanger Marien van de Berg, bassist/zanger Lammert Smit, slaggitarist/zanger Andre van Zanden, sologitarist Chris Pastijn, lead zanger Dennis Dukers en zangeres Corona van de Marel. Omdat de meeste muzikanten ook de meerstemmige achtergrond koren verzorgen klinken de hits als vanouds.

Deze muzikanten met een ruime ervaring brengen een heerlijk repertoire van zowel binnenlandse- als buitenlandse pop, rock, reggae, blues, soul en disco classics uit de gouden jaren van de seventies and eighties. Stuk voor stuk zijn het voor iedereen herkenbare hits van grote artiesten zoals o.a. The Beatles, Rolling Stones, Elvis Presley, Eric Clapton, Toto, Tina Turner, Abba, Simon & Garfunkel, Doobie Brothers, Sam & Dave, The Trammps, The Blues Brothers en vele anderen. Maar ook de legendarische Nederlandse bands als bijvoorbeeld Golden Earring, Shocking Blue en Sandy Coast worden zeker niet vergeten tijdens optredens.

Kortom, tijdens een optreden van Collective is het onmogelijk om stil te blijven zitten! Tijd: 15.00 uur - 18.30 uur. Entree: € 5,00 p.p.

LIVE: BONY MARONY

LIVE: BONY MARONY

Bony Marony

Bony Marony, een pure Rock & Roll coverband uit het Westland.
De huidige samenstelling bestaat uit Cees Grootscholten, Fred van der Houven, Piet Alsemgeest, Hansen Tancil en Joop Koenekoop. Het repertoire van Bony Marony is samengesteld uit nummers vanaf de periode jaren zestig tot en met de jaren zeventig. Het zijn lekker in het gehoor liggende nummers die je algauw meeneemt in de sfeer van die tijd. Covers van Elvis Presley, CCR, Ritchy Valens, Them, The Drifters en The Rolling Stones vormen een vast onderdeel van de playlist.

Bony Marony laat de goede oude tijd herleven.

Sfeer impressie Bony Marony

Het optreden is van 15.00 uur tot 18.30 uur. Entree: € 5,- p.p. Kom gezellig langs!

December

LIVE: ROLLING STONES COVERBAND FLIGHT

LIVE: ROLLING STONES COVERBAND FLIGHT

Rolling Stones Coverband ‘FLIGHT’ in De Tuinderij

Na een grandioos optreden afgelopen voorjaar staan de mannen van ‘Flight’ op zondagmiddag 3 december weer live bij ons op de bühne! Vijf muzikanten in hart en nieren laten je alle hoeken van de tent zien met hun versie van het beste van de Rolling Stones. Af en toe net iets rauwer, ongepolijster dan het origineel. Altijd met hart en ziel. Van ‘Carol’ tot ‘Sympathy for the devil’, van ‘Paint it black’ en ‘Ruby Tuesday’ tot ‘Miss you’. De bandleden hebben ieder veel ervaring opgedaan in hun muzikale verleden. Zo is de zanger bekend van zijn ‘Mick Jagger’-stem, hebben zowel de drummer als de gitarist bij Anouk in de band gespeeld en speelde de laatst genoemde ook bij Sandy Coast én ooit in het voorprogramma van ‘The Beatles’!

Luister hier naar Jumping Jack Flash.

Kom gezellig langs! De muziekmiddag is van 15.00 uur tot 18.30 uur en de entree bedraagt € 5,00 p.p.

LIVE: JOHN-BOY & THE WALTONS

LIVE: JOHN-BOY & THE WALTONS

Oudjaars-Feest met John-Boy & The Waltons!

John-Boy & The Waltons
John-Boy & The Waltons geldt al vele jaren als de gezelligste Rock’n’Roll- en Sixties-band. Volgens OOR zelfs: “de ultieme party-band”! Met hun weinig gelikte maar des te vrolijker presentatie zetten ze sinds 1989 (!) feesten, festivals en cafés op de kop. De Waltons speelden op vrijwel alle grote Nederlandse podia, en ze waren al in Spanje, Duitsland, België, Noorwegen en Engeland te zien. Ze traden zelfs meerdere keren op in hét Beatles-Walhalla: The Cavern Club in Liverpool. Het vroege Beatles-werk is een specialiteit van John-Boy maar je krijgt ook 50s rock’n‘roll en rockabilly te horen, van Elvis Presley, Chuck Berry, Carl Perkins; oude Country van Hank Williams tot Kenny Rogers en hippe Sixties van bij voorbeeld Rolling Stones en CCR. Speciaal voor dit ‘Oudjaars-Feest’ hebben de mannen ook een aantal Rock’n‘roll kerstklassiekers in hun repertoire opgenomen van o.a. Elvis & Lonely This Christmas!

Zie We Used To Fuss voor een sfeer impressie van deze band.

Tijd: 15.00 uur - 18.30 uur. Entree: € 5,00 p.p.

De Tuinderij. Gewoon. Uniek.

Januari 2018

LIVE: TABS

LIVE: TABS

60s & 70s Pop, Blues & Soul

TABS is bekend als een band die een jaar of 8 geleden is ontstaan als dagactiviteit voor ex-daklozen en ex-verslaafden bij Reakt in Den Haag. Muziek maken is daar belangrijk bij de terugkeer naar een meer geregeld leven. Skippy deed in eerste instantie mee als bandcoach. Inmiddels is de band al lang niet meer verbonden aan Reakt of Parnassia. TABS is gewoon een band als alle andere en de bandleden hebben niet allemaal een verleden als dakloze of verslaafde. TABS bestaat vooral uit muzikanten. TABS heeft The Coverbattle 2012 gewonnen en de halve finale van Clash of the Coverbands 2014 gehaald. Ze hebben gespeeld op het Zeeheldenfestival, op Parkpop en spelen in kroegen en op feesten. Overal waar het moet rocken en rollen. De recensies zijn overwegend positief! Zie HIER en HIER sfeerimpressies.

LIVE: VIVACE

LIVE: VIVACE

Partyband - '60s, '70s & '80s!

Allroundband VIVACE is een echte topper met een heel breed repertoire, muziek voor jong en oud. Al de goede muziek uit de jaren 60 tot aan het heden, daarnaast natuurlijk Nederlandstalig en alle soorten dansmuziek. Met 2 zangeressen én een zanger brengen ze een geweldige show op het podium, een lust voor oog en oor. De muzikanten hebben allen in de top van de Nederlandse muziekindustrie gespeeld, dus dat belooft wat!

'Hierbij willen wij jullie bedanken voor de gastvrijheid en warme ontvangst die wij afgelopen zondag hebben ontvangen op de tuinderij. De MG carclub leden reageerde zeer enthousiast over jullie locatie. Alle lof voor de bediening. '29/05/2016 - MG Car Club - bijeenkomst oldtimers
Meer referenties