De Tuinderij

Wij beschikken over een telefoon 015 380 15 80

De Tuinderij

"Bedrijfsuitje, familieuitje, verjaardag of vrijgezellenfeest?"

De Tuinderij

Genieten in nostalgische sferen

Gelegen aan de rand van de gemeente Westland, grenzend aan het Midden-Delfland, vindt u de mooiste locatie van heel Zuid-Holland.
U vindt hier een oase van rust, een fantastische plek aan het water.

Het unieke van De Tuinderij is, is dat u de geboekte activiteiten combineert met Uw feest. Deze combinatie (gebruik van De Wurft & hilarische activiteiten) maakt De Tuinderij een recreatieve feestlocatie, wat Uw feest onvergetelijk zal maken!

Voor jong én oud is het gevoel van thuiskomen (of bij opa & oma op de koffie) in deze huiselijke sferen direct herkenbaar. De Tuinderij beschikt over 5 huiskamers met aansluitende terrassen allen in dezelfde gezellige jaren-60 stijl en inrichting. De hele locatie straalt pure recreatie & ontspanning uit.

De Tuinderij is de ideale locatie voor uw;
Uitje, Verjaardag, Bruiloft, Jubileum, Receptie

Zonder boeking vooraf bent u van harte welkom op de ‘Westlandse Middag’. Dit wordt meerdere keren per jaar georganiseerd (zie hiervoor onze agenda.). Op deze middagen kunnen diverse oud-Hollandse spelletjes worden gespeeld op De Wurft en kunt u gebruik maken van het terras aan het water. Op deze middagen spelen ook live-bands waar u aan kan sluiten.

Kom gerust een keer kijken of maak een afspraak om geheel vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken, u weet niet wat u ziet!

Welkom terug in de Solex-Tijd.

'Bedankt voor de perfecte verzorging van mijn feest! Complimenten voor de gehele organisatie en de flexibiliteit. SUPER. '21/05/2015 - Martin varekamp - 50e verjaardag
Meer referenties