De Tuinderij

Wij beschikken over een telefoon 015 380 15 80

Workshop Schapenhoeden

"In teamverband diverse opdrachten uitvoeren"

Workshop Schapenhoeden

In samenwerking met de Westlandse Schaapskudde organiseren wij een leuke teambuilding opdracht: Een kleine groep schapen een parkoers laten afleggen. De herder vertelt over zijn vak, de schapen en zijn hond en geeft daarna een demonstratie. De deelnemers kijken naar dit fascinerend schouwspel en letten goed op, want hierna mogen ze het in groepjes zelf proberen! Communicatie, overleg en visie zijn belangrijke onderdelen van deze workshop. Bij grotere groepen werken wij met twee herders en twee honden. Een hele leuke activiteit op zich, maar ook goed voor de onderlinge teambuilding!

Deze activiteit is te boeken van 1 april t/m 31 oktober. Let op: is het op de dag van de reservering minder weer, adviseren wij laarzen + regenkleding + paraplu mee te nemen.

Tijdsduur:
1,5 uur (Afhankelijk van het aantal deelnemers)

Deelname:
Mogelijk voor alle leeftijden

Combinaties met overige activiteiten zijn prima mogelijk.

'Wij willen jullie bedanken voor de zeer geslaagde Sarah feestavond in de Venlokas. Zondag en ook vandaag hebben we nog een keer vele reacties gekregen van onze gasten dat ze genoten hadden en een top avond hebben gehad. Het was goed verzorgd en erg gezellig voor iedereen. Ook het terug in de tijd huiskamer effect was voor de meeste een leuke verrassing als feestlocatie. Het feest was van begin af aan in goede sfeer en ook de activiteit levend tafelvoetbal was een leuke break en aansluitend swingen op de dansvloer. Naast de gezelligheid in de Venlokas werd er ook gebruikt gemaakt van de tafeltennis en airhockey. Voor ieder wat wils en daardoor was het top! Ruud en team heel erg bedankt voor al jullie inzet en goede verloop van het programma.'09/07/2016 - Annemiek, Anja & Lia - 3 x 50e verjaardag
Meer referenties