De Tuinderij

Wij beschikken over een telefoon 015 380 15 80

Rock 'N Roll Escape

"Ontsnap als '60s band uit de Amerikaanse tourbus"

Nieuw

Rock 'N Roll Escape

Ontsnap als '60s band uit de Amerikaanse tourbus

Het is 15 augustus 1963, jullie zijn bandleden uit een bekende Rock ’N Roll band uit Amerika. De band is in deze bus op tournee in eigen land. Na 36 uitverkochte shows, zijn jullie vanuit San Francisco onderweg naar Las Vegas, voor het laatste spetterende optreden. De bus rijdt door Death Valley en al uren is er niemand gepasseerd. Plotseling komt de tourbus noodgedwongen tot stilstand… Een zwarte Chevy Van staat, voor de bus, dwars op de weg stil. Op het moment dat de bus stilstaat, vliegen er 4 gewapende overvallers uit de auto en stormen de bus binnen. De buschauffeur wordt gegijzeld en de koffer met geld, van alle optredens, wordt gestolen. De bus wordt op slot gedraaid… Aan jullie de opdracht om binnen 1 uur uit de bus te ontsnappen en dit avontuur te overleven.

Het maximum aantal deelnemers per groep: 6 personen.
bij een grotere groep kan men de bus bijv. 2x achter elkaar boeken

Tijdsduur: 60 minuten.

Prijs: € 110,00 per groep, inclusief ontvangst met een drankje. (incl. BTW)

Naast al onze huiskamers is vanaf heden ook de activiteitenkas geheel verwarmd, zodat ook in de winter de gehele locatie aangenaam warm is.

'Nogmaals bedankt voor de geweldige dag gisteren!! De ontvangst de spellen en ook de lunch was uitstekend verzorgd. Ik heb vele positieve reacties ontvangen van de familie. Dus het was een zeer geslaagde dag. '06/09/2015 - Familie Van der Burg - familiedag
Meer referenties