De Tuinderij

Wij beschikken over een telefoon 015 380 15 80

Plankgas door de Kas

"In estafettevorm racen over een indoor-parcours"

Plankgas door de Kas

Hilariteit tijdens een race op scootmobielen

Een unieke activiteit in Nederland, werkelijk nergens te zien! De groep wordt in tweeën gesplitst en rijd op een indoorparcours een race in estafettevorm. De parcours liggen parallel aan elkaar dus ieder team rijdt afzonderlijk een eigen race. De voertuigen zijn scootmobielen.

Er worden een paar heats gereden, waarbij de hindernissen iedere opvolgende heat toenemen. Denk aan een toegevoegde aanhanger waar een teamgenoot in mee-scheurt, ringsteken en een bal door een basket gooien. Welk team rijdt er als eerste over de finish?

Het minimumaantal deelnemers per groep:
10 personen. (Bij kleinere groepen is de rekening voor 10 personen)

Tijdsduur:
45 minuten. (Afhankelijk van het aantal deelnemers)

Deelname:
Vanaf 15 jaar

Deze activiteit valt ook onder Arrangement Helemaal Goud

Naast al onze huiskamers is vanaf heden ook de activiteitenkas geheel verwarmd, zodat ook in de winter de gehele locatie aangenaam warm is.

'We willen jullie nogmaals bedanken voor de fantastische dag/avond die jullie voor ons verzorgd hebben op 1 maart jl. Alle gasten waren voor lof over de organisatie, de locatie en het eten en drinken. Een speciaal bedankje ontvingen we van het familielid dat glutenvrij moet eten. Hij was zeer te spreken over de manier hoe jullie dat gedaan hebben. Met jullie enthousiasme en vriendelijkheid hebben jullie ons aangenaam verrast. '01/03/2015 - Dhr. & Mevr. Dukker - 40 jarig huwelijksfeest
Meer referenties