De Tuinderij

Wij beschikken over een telefoon 015 380 15 80

Plankgas door de Kas

"In estafettevorm racen over een indoor-parcours"

Plankgas door de Kas

Hilariteit tijdens een race op scootmobielen

Een unieke activiteit in Nederland, werkelijk nergens te zien! De groep wordt in tweeën gesplitst en rijd op een indoorparcours een race in estafettevorm. De parcours liggen parallel aan elkaar dus ieder team rijdt afzonderlijk een eigen race. De voertuigen zijn scootmobielen.

Er worden een paar heats gereden, waarbij de hindernissen iedere opvolgende heat toenemen. Denk aan een toegevoegde aanhanger waar een teamgenoot in mee-scheurt, ringsteken en een bal door een basket gooien. Welk team rijdt er als eerste over de finish?

Het minimumaantal deelnemers per groep:
10 personen. (Bij kleinere groepen is de rekening voor 10 personen)

Tijdsduur:
45 minuten. (Afhankelijk van het aantal deelnemers)

Deelname:
Vanaf 15 jaar

Deze activiteit valt ook onder Arrangement Helemaal Goud

Naast al onze huiskamers is vanaf heden ook de activiteitenkas geheel verwarmd, zodat ook in de winter de gehele locatie aangenaam warm is.

'We willen jullie even laten weten dat we afgelopen zondag een geweldig feest bij jullie hebben gehad. Onze gasten waren ook stuk voor stuk heel enthousiast. Jullie unieke locatie, de leuke activiteiten en het lekkere eten hebben grote indruk gemaakt. Het plank gas door de kas was zoals jullie al voorspeld hadden hilarisch en bij het levend tafelvoetbal kwam binnen de kortste keren een enorm fanatisme naar boven. Compliment ook voor jullie personeel; vriendelijk, gezellig en uiterst behulpzaam. Zij hebben zeker ook bijgedragen aan de feestvreugde. Het was in een woord Toppie.'25/10/2014 - Annemarie de Wilde - 50e verjaardag
Meer referenties