De Tuinderij

Wij beschikken over een telefoon 015 380 15 80

Levend Tafelvoetbal

"Voetballen in de -Dirk Kuijt Kuip- of -Johan Cruijff ArenA-"

Levend Tafelvoetbal

In 2 teams van 6 personen stapt men in onze ‘Dirk Kuijt Kuip’ of ‘Johan Cruijff ArenA’. Jaja… u leest het goed. De spelers zitten met hun polsen vast aan een ijzeren buis, net zoals de poppetjes bij het traditionele tafelvoetbal, en kunnen zich dus niet verplaatsen. De keeper en de 2 verdedigers dienen het doel schoon te houden en de 3 middenvelders/spitsen moeten zorgen voor de doelpunten. Bij deze activiteit wordt iedereen al snel erg fanatiek en wordt het daarom één groot spektakel.

Het minimumaantal deelnemers per groep:
10 personen. (Bij kleinere groepen is de rekening voor 10 personen)

Tijdsduur:
30 minuten. (Afhankelijk van het aantal deelnemers)

Deze activiteit valt ook onder Arrangement Helemaal Goud

Naast al onze huiskamers is vanaf heden ook de activiteitenkas geheel verwarmd, zodat ook in de winter de gehele locatie aangenaam warm is.

'Op 1 november hebben wij ons 40-jarig huwelijk bij jullie op de tuinderij gevierd. Wij krijgen nog steeds reacties van mensen, dat het zo’n geweldig feest was. Al welkom worden geheten op de parkeerplaats, iemand bij de deur, die je verder verwijst. De hele sfeer, de spelletjes, maar vooral ook over het eten, krijgen we heel veel positieve reacties. Men vond het ook heerlijk, dat er geen harde muziek was en men rustig kon praten. Wij hebben een fantastisch feest gehad. Heel veel dank aan jullie medewerkers, die mee dachten, mee leefden en ons een onvergetelijke avond hebben bezorgd!'01/11/2014 - Hans & Anneke Keehnen - 40 jarig huwelijksfeest
Meer referenties