De Tuinderij

Wij beschikken over een telefoon 015 380 15 80

Kever Tours

"Nostalgische VolksWagen Kever huren"

Nieuw

Kever Tours

Op pad met een nostalgische VW Kever!

Prachtige rondrit door het Westland en omstreken. Rij met ‘Tante Corry, Tante Sjaan, Tante Bep, Tante Annie, Tante Greet & Tante Truus een informatieve route door de oude- en nieuwe tuinbouwgebieden van het Westland.

Tijdens de route passeert u vele kwekers van o.a. tomaten, paprika’s, chrysanten, gerbera’s & rozen. Na een leuke route door de De Lier stoppen we bij Joop Stolze Classic Cars waar de groep een bakkie kan doen en kan genieten van de collectie. Na de stop pruttelen we via Maasdijk naar Hoek van Holland waar we een stop maken op de heuvel bij de ‘Maeslantkering’ om van het uitzicht te genieten. Via Monster rijden we door Naaldwijk heen en maken we een stop op het dak van één van de grootste bloemenveilingen ter wereld; Flora Holland. De route vervolgt zich langs Honselersdijk, door Kwintsheul, naar Wateringen. Voor onze laatste stop gaan we aan bij het unieke Puch-Museum waar men een drankje kan drinken. Vervolgens rijden we terug naar De Tuinderij. Route is gebaseerd op 3 uur, het rijden van een eigen route is ook mogelijk.

Op zaterdagmiddag en zondag is het niet mogelijk om te stoppen bij Joop Stolze Classics Cars en het Puch-Museum, op deze dagen bieden wij een aangepaste route door de regio aan.

Prijs: € 150,- per Kever (incl. BTW). incl. 100 km aan brandstof.
boven 100 km = € 0,40 per km. Ieder uur extra = € 25,00 extra

'Wij willen jullie langs deze weg bedanken voor de goede en warme verzorging tijdens mijn verjaardag 11-11 . De gasten waren zeer ingenomen met de locatie en inrichting. Ook de aandacht van de bediening was hartverwarmend. Klasse!! '11/11/2016 - Jan Vreugdenhil - 50e verjaardag
Meer referenties