De Tuinderij

Wij beschikken over een telefoon 015 380 15 80

Arrangementen & prijzen

"Overzicht van onze standaard-arrangementen met prijzen"

Arrangement 'Helemaal Goud'

Vanaf 15 tot 125 personen

Ontvangst met een kopje koffie, thee of fris met appeltaart. Na een half uur wordt de groep meegenomen voor 4 activiteiten, met de keuze uit; Plankgas door de Kas, Levend Tafelvoetbal, Touwdouwen & Zweefbal, Sumoworstelen, Lopen over water & Je Kan De Pot Op

Tijdsduur: 30 minuten ontvangst & ± 2,5 uur activiteiten

Na de activiteiten is het borreltijd, waarna we gezellig gaan BBQ'en of gebruik maken van een lopend buffet in een van onze gezellige huiskamers óf buiten in de zon op het terras! Wij werken altijd all-in, bij een 3-uur durend buffet zijn alle drankjes inbegrepen met daarbij zelfbediening.

Bij een bepaald aantal deelnemers splitsen we de groep in groepjes die onderling constant rouleren van activiteiten, gezien de wachttijd;
Groepen van 10 t/m 24 personen in 1 groep.
Groepen van 24 t/m 40 personen in 2 groepen (wisselen na 45 min.)
Groepen van 40 t/m 60 personen in 3 groepen (wisselen na 45 min.)
Groepen van 60 t/m 80 personen in 4 groepen (wisselen na 45 min.)
Groepen van 80 t/m 100 personen in 4 groepen (wisselen na 45 min.)

Let op! Het is ook mogelijk om meer of minder dan 4 activiteiten te boeken, dit is slechts een voorbeeld-arrangement.

Activiteiten vanaf 10 personen. Buffetten vanaf 15 personen.

Prijs 'Hilarische Activiteiten'

Bij iedere combinatie van 2 of meer activiteiten is ontvangst met koffie/thee/fris met appeltaart & slagroom inbegrepen. Indien groep later in middag/avond arriveert is een drankje met bittergarnituur mogelijk. De activiteiten waaruit gekozen kan worden zijn; Plankgas door de Kas, Levend Tafelvoetbal, Touwdouwen & Zweefbal, Sumoworstelen, Lopen over water & Je Kan De Pot Op.

2 activiteiten naar keuze: € 30,00 p.p. (incl. BTW)*
3 activiteiten naar keuze: € 35,00 p.p. (incl. BTW)*
4 activiteiten naar keuze: € 40,00 p.p. (incl. BTW)*
5 activiteiten naar keuze: € 45,00 p.p. (incl. BTW)*

Eventuele consumpties tijdens/na de activiteiten worden berekend op basis van nacalculatie.

Kinderen vanaf 5 t/m 15 jaar betalen € 15,00 voor de activiteiten, ongeacht het aantal activiteiten. Hierbij zit het ontvangst met fris met appeltaart & slagroom inbegrepen.

*Neem gerust contact met ons op voor een programma op maat, aangezien ieder uitje/feestje anders is.

Activiteiten vanaf 10 personen. Buffetten vanaf 15 personen.

Arrangement 'Solextour & Buffet'

Iedereen wordt uiterlijk een half uur voor aanvang van de solextour verwacht, waarna we in de garderobe ons gaan kleden in de ‘Tand des Tijds’, een lange leren jas met een mooie pothelm op! De solextour duurt in totaal 3 uur en wordt, vanaf 10 personen, geheel begeleid. Onderweg stoppen we 2x voor een drankje. Zie HIER meer info & prijzen betreffende de solextour.

Na de tour wordt de groep warm onthaalt in onze jaren ’60 ambiance, waar men zowel binnen als buiten kan genieten van een drankje. Zodra het etenstijd gaat de groep aan een buffet naar keuze. Wij werken altijd all-in, bij een 3-uur durend buffet zijn alle drankjes inbegrepen met daarbij zelfbediening.

Buffetten vanaf 15 personen.

'Via deze weg wil jullie nogmaals bedanken voor het perfect organiseren van ons feest. Ik heb veel positieve reacties ontvangen van zowel de collega’s als van de genodigden. '16/12/2015 - Uzimet B.V. - bedrijfsuitje
Meer referenties